Tennis
Турнир за Купата на Декана, 2017
Time Limit: 0.2s, Memory Limit: 64MiB
Покрай успехите на Гришо, Ели напоследък се запали по тениса. На нея все още ѝ е трудно да се оправя с точкуването на мачовете – то ѝ изглежда странно и нелогично.

То всъщност е много просто, и подходящо за всички възрасти:

Един мач се състои от няколко сета, всеки сет – от няколко гейма, а всеки гейм – от няколко разигравания. Най-честият формат на игра е "2 от 3" сета. При него, играчът, който спечели 2 сета (независимо колко до сега е спечелил опонентът му) печели мигновено. Това означава, че всеки пълен мач (в който никой от играчите не се е отказал) в този формат се състои или от 2, или от 3 сета.

Геймове
В началото на всеки гейм и двамата играчи са с по нула точки (0:0). Всяко разиграване носи определен брой точки на играча, който го спечели. Първото и второто спечелено разиграване носят по 15 точки, третото 10, а от четвъртото - победа, освен ако резултатът не е 40:40. Например, ако първият играч е спечелил едно разиграване, а вторият – три, резултатът би бил 15:40. Ако и двамата са спечелили по две, би бил 30:30. Ако първият е спечелил три, а вторият 0, ще е 40:0. Ако първият е спечелил 4, а вторият 2, резултат няма да има, тъй като първият ще е спечелил гейма.

В случай, че играчите достигнат 40:40, започват да играят докато единият от двамата поведе с две спечелени разигравания. По-точно, в началото са "равни" (deuce), а когато някой спечели разиграване, почва да "води" (advantage). Ако спечели още едно разиграване веднага, той печели гейма. Ако пък противникът му спечели разиграването, отново стават "равни". Забележете, че тези правила не важат, ако геймът е тайбрейк (описан по-долу).

Сетове
Всеки сет се играе докато някой от играчите не спечели 6 гейма, но има допълнително изискване да води с поне два такива. Тоест, валидни резултати, в които единият от играчите е спечелил сета, са 1:6, 6:4, 3:6, докато такива, които все още не са завършили, са 6:5 или 5:6. В този случай се играе още един гейм. Ако резултатът стане 5:7 или 7:5, играчът, който е станал 7, печели сета. Ако, обаче, стане 6:6 се играе още един "специален" гейм, наречен тайбрейк ("tiebreak")

Тайбрейк
В специалния гейм, наричан тайбрейк, се играе до 7 спечелени разигравания, като отново има изискване победителят да има преднина поне две. Тоест валидни завършили тайбреци са 7:1, 3:7, 5:7, 7:5, но не и 7:6 или 6:7, тъй като преднината е само едно разиграване. В този случай се продължава, докато някой от играчите не достигне до преднина от две спечелени разигравания.

За да впечатлите Ели (а и да не зяпа постоянно атлетичните тенисисти на екрана), вие решавате да напишете програма, която имплементира точковата система в тениса.
Вход
На първия ред на стандартния вход ще бъде зададено едно цяло число N – колко разигравания е имало в целия мач. На всеки от следващите N реда ще има по един стринг от главни и малки латински букви Si – фамилията на някой от играчите. Гарантирано е, че фамилиите на играчите ще са различни и ще има само два уникални стринга сред дадените N. Също така е гарантирано, че мачовете са валидни – всъщност, за тестове са използвани логове от реални мачове! Гарантирано е също така, че в никой от избраните мачове няма отказал се играч – тоест, мачовете са изиграни изцяло. Всички мачове са във формат "2 от 3".
Изход
На единствен ред на стандартния изход изведете един единствен стринг – фамилията на победителя в мача.
Ограничения
  • 1 ≤ N ≤ 1000
  • 1 ≤ |Si| ≤ 20
Примерен Вход Примерен Изход
118 Dimitrov Dimitrov Dimitrov Dimitrov Kyrgios Dimitrov Kyrgios Kyrgios Kyrgios Dimitrov Dimitrov Kyrgios ... Dimitrov
Тъй като входът е твърде голям, можете да изтеглите целия файл от тук.
Мрън!